top of page

Schoolfotografie

 

 

 

SPONTAAN  - EIGENTIJDS - MODERN - VERFRISSEND - ONTSPANNEN

 

Is uw school, peuterspeelzaal of kinderdagverblijf op zoek naar een creatieve fotograaf, die met rust en goed materiaal op een professionele wijze mooie schoolfoto's weet te maken? Dan bent u bij Peter Lodder Fotografie aan het juiste adres. 

 

Peter is altijd op zoek naar vernieuwing waardoor iedere schoolfoto een fris en eigentijds portret wordt. Door het gebruik van een mooie achtergrond, een bijzondere invalshoek en de juiste belichting is de tijd van de oude schoolfoto voorbij. Een bijzondere portretfoto zal het resultaat zijn van de klik tussen de fotograaf en het kind. 

 

Ook in de bestelformule van Peter Lodder Fotografie gaat het op een manier die bij de huidige tijd past. Ouders/verzorgers kunnen thuis achter de computer op het gemak hun favoriete afdrukken uitzoeken en bestellen en deze thuis ontvangen.

 

Heeft u interesse in de schoolfotografie van Peter Lodder? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Peter kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden! Een pakket bevat keuzes voor de achtergrond, het mogelijke gebruik van accessoires, een groepsfoto binnen of buiten, broertjes/zusjes foto, enz. 

 

Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLIK HIER VOOR MEER VOORBEELDEN!

 

 

bottom of page